Ψηφιακές Εκτυπώσεις – έντυπα μεταβλητών στοιχείων

πάντυπο

Το Έντυπο σας προσφέρει ό,τι πιο σύγχρονο στις ψηφιακές εκτυπώσεις, με την τεχνογνωσία του Πάντυπο. Δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες μας και επικοινωνήστε μαζί μας για περαιτέρω πληροφορίες.

Ψηφιακές εκτυπώσεις Βιβλίων

Οι ψηφιακές εκτυπώσεις (digital printing) σας δίνουν την δυνατότητα εύκολα και άμεσα (book on demant) να εκτυπώσετε το δικό σας βιβλίο και σε αριθμό αντιτύπων που εσείς θέλετε. Αφήστε το «εντυπο» να σας βοηθήσει να κάνετε την εκτύπωση βιβλίων μικρού τιράζ οικονομική και κερδοφόρα. Μπορούμε να εκτυπώσουμε οικονομικά μικρά τιράζ από κάθε βιβλίο που θέλετε ακριβώς στην ποσότητα που χρειάζεστε – από μόλις ένα έως πολλές εκατοντάδες κάθε φορά.
Η εκτύπωση μετά από ζήτηση – print on demand – έχει ως κύριο χαρακτηριστικό της την εκτύπωση μικρού αριθμού αντιτύπων.
Οι ψηφιακές εκτυπώσεις απευθύνονται σε όλους που επιθυμούν να εκδώσουν μια αυτοβιογραφία, μια ποιητική συλλογή, μια εργασία για το προσωπικό τους αρχείο ή για λίγους φίλους. Mε οικονομικό και προσιτό κόστος είναι εφικτή πλέον η υλοποίηση μιας τέτοιας έκδοσης.
Μπορείτε να επιλέξετε από μία μεγάλη ποικιλία από εξώφυλλα και βιβλιοδεσία που να ταιριάζει στις απαιτήσεις σας.

Λαχνοί - Προσκλήσεις

Στο «ΕΝΤΥΠΟ» θα κάνετε εργασίες όπως έκδοση, λαχνών και εντύπων με δεδομένη και μοναδική αρίθμηση ανά εκτυπωμένο έντυπο και με χρόνο παράδοσης λιγότερο από 24 ώρες .Το «ΕΝΤΥΠΟ» αναλαμβάνει την εκτύπωση προσκλήσεων για διάφορες κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεων, σε ποσότητες από ένα έως 100.000 τεμάχια.

Ψηφιακές εκτυπώσεις Εισιτηρίων

Το Έντυπο, έχοντας αξιοποιήσει τις δυνατότητες της ψηφιακής τεχνολογίας, διακρίνεται για τις λύσεις που διαθέτει στη έκδοση εισιτηρίων. Τυπώστε την ποσότητα που εσείς χρειάζεστε με τα μεταβαλλόμενα στοιχεία που επιθυμείται ( αρίθμηση, κωδικός, barcode κ.λ.π.). Προσφέρουμε προϊόντα ticketing για μεγάλες εκδηλώσεις και αθλητικά γεγονότα όσο και για τις πιο περιορισμένες ανάγκες εταιρειών και συλλόγων .

Ψηφιακές εκτυπώσεις Φακέλων

Η επιχείρησή μας, έχοντας επενδύσει σε μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας ψηφιακής τεχνολογίας, έχει αποκτήσει την δυνατότητα της μαζικής εκτύπωσης, εμφακέλωσης και αποστολής των εντύπων, σύμφωνα με τις απατήσεις σας (Direct Mail), και σε χρόνο παράδοσης 48 ωρών.

Ψηφιακές εκτυπώσεις Επιστολών

Η ψηφιακή εκτύπωση εντύπων μεταβλητών δεδομένων μας επιτρέπει, την μαζική εκτύπωση εγγράφων αλλά που το κάθε ένα διαφοροποιείται σύμφωνα με τις εξειδικευμένες ανάγκες του κάθε παραλήπτη. Επικοινωνήστε μαζικά μεν με τους πελάτες σας, αλλά απευθυνόμενοι προσωπικά στον κάθε ένα. Προσθέστε σε κάθε επιστολή προσωπικά στοιχεία του κάθε πελάτη ώστε αυτή να είναι μοναδική.

Ψηφιακές εκτυπώσεις Μενού Καταστημάτων Εστίασης

Παρέχουμε την δυνατότητα εκτύπωσης καταλόγων καταστήματος εστίασης (εστιατόρια, καφετερίες κλπ).

Ψηφιακή εκτύπωση Διαφημιστικού Εντύπου

Στο ΕΝΤΥΠΟ με τις ψηφιακές εκτυπώσεις μπορούμε πλέον να δημιουργήσουμε διαφημιστικά φυλλάδια για κάθε ανάγκη και σε μικρές ποσότητες και μεσαίες ποσότητες, με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος.

Μαγνητικές κάρτες τύπου πιστωτικής

Πλήθος εφαρμογών χρησιμοποιούν μαγνητικές κάρτες αναγνώρισης ταυτότητας , ενώ νέες εφαρμογές δημιουργούνται συνεχώς. Ενδεικτικά αναφέρουμε τις εφαρμογές:
• Ελέγχου πρόσβασης,
• Καταγραφής παρουσίας προσωπικού
• Πελατειακής αφοσίωσης (loyalty cards)
• Κάρτες μέλους
• πιστωτικές κάρτες κλπ.
Το «ΕΝΤΥΠΟ» παρέχει ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση στις ψηφιακές εκτυπώσεις και μπορεί να τις καλύψει άμεσα, οικονομικά και απολύτως αξιόπιστα.

Ψηφιακές εκτυπώσεις Ενδοεταιρικού Εντύπου

Φροντίσαμε να είμαστε ο συνεργάτης που θα καλύψει όλες σας τις ανάγκες στο ενδοεταιρικό έντυπο, όπως: Μπλοκ σημειώσεων, τιμοκατάλογοι, τιμολόγια, εγχειρίδια, κατάλογοι προϊόντων, ενημερωτικά δελτία. Το «ΕΝΤΥΠΟ» σας εξασφαλίζει ποιότητα, ανταγωνιστική τιμή και ευελιξία παραγωγής για αποφυγή δημιουργίας μεγάλων αποθεμάτων.

  • Εταιρικά μπλοκ
  • Εταιρικές παρουσιάσεις,
  • Εταιρικά news letters
  • Επαγγελματικά εγχειρίδια.
  • Κατάλογοι προϊόντων.

Ψηφιακές εκτυπώσεις Μεγάλου Format

Τα σύγχρονα ψηφιακά εκτυπωτικά μηχανήματα, που διαθέτει η επιχείρησή μας, έχουν την δυνατότητα εκτύπωσης σε πάρα πολλά υλικά και σε υλικά ειδικών εφαρμογών. Στις ψηφιακές εκτυπώσεις, ο σύγχρονος εξοπλισμός μετεκτυπωτικής επεξεργασίας, που διαθέτουμε, εγγυάται το ποιοτικό φινίρισμα των εκτυπώσεων.

Ψηφιακές εκτυπώσεις Περιοδικών

Στο Εντυπο οι ψηφιακές εκτυπώσεις (digital printing) σας δίνουν την δυνατότητα εύκολα και άμεσα (print on demant) να εκτυπώσετε πολύ εύκολα το δικό σας πολυσέλιδο έντυπο και σε αριθμό αντιτύπων που εσείς θέλετε. Μπορείτε να επιλέξετε από μία μεγάλη ποικιλία από εξώφυλλα και βιβλιοδεσία που να ταιριάζει στις απαιτήσεις σας.